* MID SEASON SALE: de extra korting ter hoogte van 15% op alle artikelen en als set aangeduide artikelen op loberon.be/nl/SALE/ is al verrekend. U heeft geen actiecode nodig. Slechts t/m 02-07-24.

Over ons

LOBERON - de individuele manier van thuiskomen

Coming home. Daarnaar verlangen niet alleen verloren zonen, wereldreizigers en eenzame cowboys. We willen eigenlijk graag allemaal thuiskomen, elke dag opnieuw. Thuis is daar waar op ons gewacht wordt. Door mensen die ons lief hebben – maar ook door onze lievelingsstoel, het glas wijn aan de keukentafel of een avond met vrienden op het zomerse terras in de tuin. We voelen ons thuis waar we een persoonlijke verbinding hebben met de atmosfeer, ambiance en de stijl van de dingen die ons omringen. LOBERON wil u er bij helpen, uw geheel eigen, individuele manier van ‘coming home’ te creëren.

Publiekelijke start-up-historie

Van een innovatieve start-up tot een gevestigde multichannel-provider met functionele expertise. Sinds de oprichting in 2012 bevindt LOBERON zich in een continue progressie. Naast Oostenrijk (2015) en Zwitserland (2016) brengen we sinds 2018 ook de Franse en Nederlandse klanten in vervoering met onze buitengewoon mooie woonwerelden. Ons assortiment heeft zich daarbij steeds verder ontwikkeld en omvat heden meer dan 3.000 artikelen, waarmee we dag in dag uit meer dan 1 miljoen tevreden klanten bedienen en 2017 zelfs het record van 20 miljoen online bezoeken konden noteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meest waardevolle kern van ons werk, de LOBERON-catalogus, beloond is met de prijs “catalogus van het jaar“. Al deze mijlpalen motiveren ons elke dag weer om nog meer te presteren, te groeien in onze uitdagingen en onze doelen steeds weer hoger te stellen.

Uw coach op het gebied van woonambiance

Uw persoonlijke woonambiance laat zich niet met systeemmeubels vormgeven maar ontstaat door het samenspel van hoogst individuele, unieke items. Aan de ene kant ontzettend leuk om regisseur van deze enscenering te zijn, maar anderzijds is het ook echt veeleisend – want het zit nu eenmaal in de aard van unieke objecten om zich een beetje als een diva te gedragen ten opzichte van anderen. Wie voor deze opgave op zoek is naar inspiratie is met een saaie uitstalling van banken bij een meubelboulevard niet geholpen. Daarom presenteert LOBERON op de website en in de catalogi stijlvolle en opwindend vormgegeven woon- en leefwerelden voor wonen, eten, badkamer, slapen en tuin. Bij LOBERON kunt u zich laten inspireren op het gebied van kleur, accessoires, verlichting of bewust gekozen contrasten die unieke items laten spreken. Wij zijn daarbij graag uw coach, inspirator en stijladviseur.

De LOBERON stijl

Voor wie graag een naam ergens aan wil geven kan onze meubels en woonaccessoires ergens in de stijldriehoek tussen klassiek, country en mediterraan plaatsen. Maar wij zijn er vast van overtuigd dat de naam van een stijl er niet zo toe doet voor onze klanten. Wat telt is de uitstraling, het design en de handwerk kwaliteit van elk item op zich. Daarbij staan drie richtlijnen centraal in de LOBERON stijl:

Thuis kan men aanraken.
Bij LOBERON zijn de meubels van hout, metaal, textiel, dus levendige materialen gemaakt, die goed aanvoelen, er mooi uitzien, eerlijk zijn, een fraaie patina hebben en zichzelf steeds opnieuw uitvinden.

Thuis is het warm.
Bij LOBERON geloven we in de kracht van elementaire kleuren. Aardetinten, zontinten, vuurtinten – want die creëren een open en positieve ambiance en geven onze een geborgen gevoel ten opzichte van de kou van daar buiten.

Thuis is individueel.
Een eigen stijl verlangt naar unieke objecten. LOBERON staat voor exclusief design en met de hand vormgegeven, duurzame meubels met persoonlijkheid, karakter en waarde.

Authentiek, warm, individueel – dat is LOBERON. Als designer, inrichtingsadviseur en meubelproducent volgen we deze ideeën op verschillende plekken en verschillende manieren al een lange tijd. Bij LOBERON zijn we als team met al onze ideeën, dromen en ervaringen op een bepaalde manier zelf thuis gekomen. En we zijn er op gebrand om u steeds weer opnieuw enthousiast te maken.

Voortdurend op zoek naar nieuwe woonideeën

Net zoals we duurzame meubels aan de ene kant belangrijk vinden, weten we ook dat u nieuwsgierig bent en zin heeft in nieuwe dingen. Daarom zijn we voortdurend onderweg en op zoek naar nieuwe woonideeën. LOBERON heeft over de hele wereld contacten met handwerk bedrijven waar, op hoog niveau, met veel passie en op basis van eerlijke condities exclusief voor ons meubels worden gemaakt. Bedrijven die open staan voor nieuwe ideeën. Maar die ons ook steeds weer verrassen met opwindende nieuwe designs. Wij beloven u daarom dat het nooit saai zal zijn om door onze catalogi te bladeren of om onze webshop te bezoeken. Er zijn altijd weer dingen die het waard zijn om door u ontdekt te worden.

Goed design – ook op het gebied van service

Wij geloven dat een goed ontwerp op alle gebieden werkt. Onze klantgerichte en persoonlijk vormgegeven service voldoet aan uw wensen, onze logistieke afdeling levert punctueel. Een ding zult u bij LOBERON niet vinden: designerprijzen. Daarvoor zorgt onze inkoop, die het steeds weer voor elkaar krijgen onze prijzen fair en minimalistisch vorm te geven.

LOBERON. Coming home.

Met vriendelijke groeten,

Dr. Christian Bühring

Dr. Christian Bühring
Managing Partner

hun

Susanne Töpfer

Susanne Töpfer
Inkoop en Design